Kurtkale ilkokulu

Kurtkale Köyü ÇILDIR/ARDAHAN
İlçe merkezine 36 km uzaklıkta,İl merkezine 78 km uzaklıktadır.Okulumuzda görev yapan öğretmenler ilçeye olan uzaklık ve kış şartlarında yolun sıkıntılı olmasından dolayı köyde ikamet etmektedirler. 4 ü kaloriferli 4 ü sobalı olmak üzere 8 lojmanımız vardır. dört sınıf öğretmeni ve ortalama yıllık yedi branş öğretmenine sahip okulumuz bu sekiz lojmanda kalmaktadır.köyün servisleri ilçeye sabah gidip 15:00 da dönmektedir. Öğretmenlerimiz kendi araçları ile her zaman ilçeye inebilmekte ve köy yo Okulumuzda görev yapan öğretmenler ilçeye olan uzaklık ve kış şartlarında yolun sıkıntılı olmasından dolayı köyde ikamet etmektedirler. 4 ü kaloriferli 4 ü sobalı olmak üzere 8 lojmanımız vardır. dört sınıf öğretmeni ve ortalama yıllık yedi branş öğretmenine sahip okulumuz bu sekiz lojmanda kalmaktadır.köyün servisleri ilçeye sabah gidip 15:00 da dönmektedir. Öğretmenlerimiz kendi araçları ile her zaman ilçeye inebilmekte ve köy yolu bazı günler bir kaç saat dışında ulaşıma kapanmamaktadır.
0(478) 324 60 11 --0(478) 324 60 11 --